Handelsbetingelser

Generelt

Disse betingelser er gældende for forbrugere ved handel på www.makasiorganic.dk

Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusive moms.

For at handle på www.makasiorganic.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer.

MAKASI Organic leverer i hele Danmark – dog ikke til Færøerne og Grønland. Der leveres ikke til udlandet.

Korrekt farvegengivelse er vanskelig og afhænger af fotografering, lys og computerskærme, derfor kan farverne på produktbillederne, afvige fra de faktiske farver.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din ordre på helle@makasiorganic.dk

Ved bestilling af varer via MAKASIs webshop bekræfter du, at du hverken køber varer som erhvervsdrivende eller med henblik på videresalg.

Ønsker du at handle som erhvervsdrivende, kan du kontakte Helle fra MAKASI på telefon +45 32 675 675 eller på helle@makasiorganic.dk

 

Bestilling

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside er ikke en juridisk bindende aftale. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. MAKASI Organic har således mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, udsolgte varer, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. 

Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Du modtager i den forbindelse også en e-mail med tilhørende track & trace information fra den fragtpartner, som du har valgt i kassen.

 

Priser

Alle vores priser er inkl. Moms og afgifter, men ekskl. told og fragtomkostninger. 

Ved alle ordre skal du betale alle omkostninger til fragt af de bestilte varer. Disse fragtomkostninger bliver tillagt den pris, der er oplyst på vores webshop produktsider, og vil fremgå umiddelbart før du afgiver din endelige bestilling. Vi tager forbehold for tryk- og korrekturfejl samt afgifts- og prisændringer.

 

Betaling

Generelt

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa eller Mastercard. Der opkræves ikke gebyr ved betaling hos MAKASI Organic. Kortoplysningerne transmitteres ssl-krypteret mellem kunde og MAKASI Organic. Vi anvender Shopifys eget betalingssystem. Beløbet hæves først på dit kort, når din ordre er bekræftet og de bestilte vare afsendes.

 

Fortrydelsesret

14 dages frist

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angivet tredjemand (dog ikke transportøren) får:

  • Varerne i fysisk besiddelse.
  • Den sidste vare i fysisk besiddelse, såfremt det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
  • Det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse, såfremt det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
  • Den første vare i fysisk besiddelse, såfremt det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen med MAKASI Organic indgås, hvis aftalen vedrører en tjenesteydelse.

 

Udnyttelse af fortrydelsesretten

For at udøve fortrydelsesretten skal du inden fortrydelsesfristens udløb meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring eller ved at benytte denne standardfortrydelsesformular, der sendes pr. brev eller e-mail til:

MAKASI Organic
Liseborg Høje 15
8800 Viborg
Danmark

helle@makasiorganic.dk


Tilbagebetaling

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

 

Returnering af varer mv.

Hvis du ønsker at returnere en ordre, skal du sende varerne til:

MAKASI Organic
Liseborg Høje 15
8800 Viborg
Danmark

Returneringen skal ske senest 14 dage fra den dato, hvor du har modtaget dine varer samt informeret os om udøvelsen af din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Kopi af ordrebekræftelsen bedes vedlagt de returnerede varer.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig og hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi accepterer ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Der er to års reklamationsret efter købeloven.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du som forbruger snarest muligt og inden for rimelig tid underrette MAKASI Organic og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamation kan ske pr. e-mail: sales@makasiorganic.dk

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos MAKASI Organic kan indgives til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center For Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til center for klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse
helle@makasiorganic.dk

 

Databeskyttelsespolitik

Persondata

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende personoplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og (såfremt du har givet dit samtykke til dette) til at informere dig om produkter, programmer, ydelser og kampagner, som vi tror kan være af interesse for dig.

Når der indsamles personoplysninger via MAKASI Organic sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, dog videregives din e-mailadresse til fragtfører i forbindelse med afsendelse af postpakker (så du kan modtage leveringsoplysning, herunder Track & Trace).

Personoplysninger registreres hos MAKASI Organic og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ukrypteret. Betalingsdata transmitteres naturligvis krypteret, se punktet om ”Betaling” og anvendes kun til gennemførelse af din betaling for købte varer.


Selskabsoplysninger 

Juridisk navn: MAKASI Organic
P-nummer: 1027292190
Tilhørende: Kriby
CVR-nr: 26743494
Email: helle@makasiorganic.dk
Telefon: +45 32 675 675

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 07/03/23